De Coronacrisis: positieve en negatieve effecten, nu en later
van Noppen

De Corona-crisis. Dit zal iedereen nog lang heugen en heeft grote invloed op het dagelijks leven, op de economie, op eigenlijk heel de maatschappij. Welke negatieve maar misschien ook positieve effecten heeft het? Kunnen we hier iets van leren? Misschien is het nog te vroeg om daar iets over te zeggen, en kan het elk moment ook nog veranderen. Toch is het interessant om met elkaar hierover van gedachten te wisselen.
Koos van Noppen gaat op een interactieve wijze met ons in gesprek over het onderwerp. Waarschijnlijk zullen er deskundigen aanwezig zijn maar voor het drukken van deze folder was dat nog niet rond.

Koos van Noppen heeft aan de School voor Journalistiek gestudeerd. Hij heeft diverse functies als redacteur vervuld o.a. bij BDU, het ND, de EO en hij werkt momenteel als hoofd communicatie bij IZB. Naast zijn huidige parttime functie bij IZB is hij freelance journalist, waarbij hij zeer betrokken is bij het thema klimaatverandering en duurzaamheid. Als freelance journalist is hij deze middag onze gespreksleider.

Lezing
Wanneer
zo 24 jan. — 16:00 tot 17:30
Prijs
vrijwillige bijdrage
Waar
Door
Activiteiten in de kerken in Oosterbeek