Concert Magnolia
Magnolia

Een trio dat de harten van de luisteraars betovert: Aniek, Eva en Lisa vormen samen de band Magnolia. Hun samenspel kenmerkt zich door een zeldzame chemie, waarbij ze openhartig en eerlijk hun stemmen samenvoegen tot één geluid. Met verfrissende en uitdagende arrangementen weten ze het publiek keer op keer op het puntje van hun stoel te houden.

Met drie stemmen, twee gitaren en één unieke sound, speelt dit trio zowel eigen nummers als covers. Met hun kenmerkende harmonieën brengt Magnolia een eerbetoon aan de rijke traditie van Americana, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen unieke stempel drukken op het genre. De eigen nummers ‘Elaina’ en ‘See you soon’ zijn inmiddels op Spotify te beluisteren. Nummers van helden als Neil Young, Dolly Parton en Amy McDonald worden door Magnolia met liefde van vernieuwende arrangementen voorzien.

Magnolia creëert een intieme sfeer die doet denken aan acts als The Staves, Good Harvest en I‘m with her. Samen vormen ze een krachtige eenheid, gedreven door hun passie voor muziek en hun verlangen om verhalen te vertellen die blijven hangen.

Muziek
Wanneer
Zo 18 Aug — 14:30 tot 16:30 Info
Prijs
Waar
Door
Tuin de Lage Oorsprong
Gerelateerde agenda items