VrijMiBo met theatervoorstelling van de Laarpoerlaar
De Laarpoerlaar

Tijdens de vrijdagmiddagborrel (VrijMiBo) kun je in gesprek met Renkumse organisaties op het gebied van welzijn, sport, kunst en cultuur. Met een theatervoorstelling van het Arnhemse kunstcollectief de Laarpoerlaar, die een unieke theatervoorstelling vol bijzondere personages, muziek en ironie opvoeren.

Renkumse organisaties nemen iets lekkers mee dat symbool staat voor hun vereniging. Onder het genot van een lekker hapje en een drankje aan de bar, leer je elkaar en nieuwe organisaties kennen. Wie weet word je wel lid van een muziekvereniging, vrijwilliger bij een sportorganisatie of leer je een nieuwe hobby kennen waarvan je het bestaan nog niet af wist.

De Laarpoerlaar is een kunstcollectief van studenten Creative Writing aan ArtEZ. Zij houden zich bezig met schrijven, illustreren, zingen, zeefdrukken en toneelspelen. Tijdens de VrijMiBo zetten ze een voorstelling op de planken met frappante personages, muziek en een emmertje ironie. Speciaal geschreven voor deze middag. Daarnaast zullen ze een literair magazine schrijven en uitdelen met het thema ‘Breek uit je bubbel’.

De Laarpoerlaar bestaat uit Lisa Minnema, Nadine Ronde, Doris Blok, Lisia Leurdijk en Mette Hoekstra.

Themaprogramma: Breek uit je bubbel De wereld is groter dan de bubbel waarin je leeft. Praten met onbekenden en bekenden met een andere mening is, anders dan we vaak denken, juist goed voor ons! Daarom organiseert de Zoomerij een themaprogramma Breek uit je bubbel. Kijk voor meer informatie, activiteiten, leestips en online cursussen op www.dezoomerij.nl/thema

Theater
Wanneer
Vr 28 Jun — 16:00 tot 19:00 Info
Prijs
Gratis
Waar
Door
de Zoomerij bibliotheek x cultuur
Gerelateerde agenda items