Spelwandeling: In het spoor van de wolf
Wolf

De meningen over de wolf zijn verdeeld. De één vindt de wolf een waardevolle aanwinst voor het bos, terwijl de ander het dier hier liever niet heeft. Hoe goed kennen we de wolf nou echt? Tijdens de wandeling leer je meer over het leven van wolvin Leia. Ze loodst je door haar territorium en vertelt over haar leven en belevenissen. Is na afloop je mening over de wolf veranderd?

Deze spelwandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Voorafgaand aan de wandeling is er een presentatie van ongeveer 1 uur. Daarna ga je met een app op pad, waarin wolvin Leia je door haar territorium loodst en vertelt over haar leven. Verdien jij de meeste punten tijdens de spelwandeling? Dan win jij het fotoboek Wolf van Cees van Kempen, naar de gelijknamige documentaire.

Tijden De lezing start om 13.30 uur, de wandeling start om 14.30 uur en duurt ongeveer 2 uur.

App De gratis app Seppo kun je downloaden via de App-store voor iPhone of de Google Play Store voor Android op je telefoon. Zorg dat je mobiel goed is opgeladen. Ter plekke ontvang je een code waarmee je het spel kunt starten.

Themaprogramma: Breek uit je bubbel De wereld is groter dan de bubbel waarin je leeft. Praten met onbekenden en bekenden met een andere mening is, anders dan we vaak denken, juist goed voor ons! Daarom organiseert de Zoomerij een themaprogramma Breek uit je bubbel. Kijk voor meer informatie, activiteiten, leestips en online cursussen op www.dezoomerij.nl/thema

Wandeling
Wanneer
Za 28 Sep — 13:30 tot 16:30 Aanmelden
Prijs
Gratis
Waar
Door
de Zoomerij bibliotheek x cultuur