Roos en Sebastiaan
Roos en Galjaard

Begonnen in Gouda als straatmuzikant, heeft zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) na enkele lange omzwervingen in Zuidelijk-Afrika sinds 1995 haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland. Roos is a singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder eigen stijl weet te smeden.

Sinds 2011 treedt Roos Galjaard op met cellist en zanger Sebastiaan Wiering in binnen én buitenland! Zo speelden zij meermaals op het singersongwriterfestival in Kopenhagen en tevens op het melodicafestival in Aarhus, Denemarken Live zorgen zij voor een bijzondere ervaring waarbij het mooie samenspel en de verfrissende interpretaties.

Op 28 mei 2022 kwam hun cd Your feet travel hope uit. Het is een plaat geworden waarin de samenwerking verdiept is De teksten van Roos zijn poëtisch, putten uit een dieper vat. De muziek is een breed spectrum van stijlen waar naast de veelzijdigheid van de cello ook veel ruimte is voor de piano en prachtige bijdrages van een keur aan gastmuzikanten.

Muziek
Wanneer
Zo 21 Jul — 14:30 tot 16:30 Info
Prijs
Waar
Door
Tuin de Lage Oorsprong
Gerelateerde agenda items