Kerstvoorstelling: ME and my X-MAS
Me and my Christmas

In deze voorstelling wordt wederom samengewerkt met het RIJN IJSSEL aan inclusie waarin we acteurs en spelers met en zonder autisme met elkaar verbinden. De vorige voorstelling Lieverd kom je slapen was een succes en voor beide partijen de aanleiding om de samenwerking verder uit te bouwen.
Samen met de afdeling Nederlandse Musical Academie en de school van het Nederlandse lied van het RIJN IJSSEL hebben we een mooie avond samengesteld. U ziet niet alleen hoogtepunten uit ME and my PRO, maar er zijn ook nieuwe stukken en nummers uit bekende musicals, waarin gezongen en gedanst wordt. Dit alles overgoten met een sausje kerstsfeer.
Deze avond ziet u ook de debutanten van Kazou. Spelers, die bij ons aan het leren zijn en vanavond hun eerste stappen zetten op het grotere podium.
Speciaal voor de deze avond geven twee professionals uit het vak die meegewerkt hebben aan ME & my PRO acte de présance. Zo wordt de avond gepresenteerd door Iris Hesseling, samen met onze Ries. Ook Addo Kruizinga zingt samen met spelers van Kazou en een gastzanger.

Muziek
Wanneer
vr 14 dec. — 20:00 tot 23:00 Aanmelden
Waar
Door
Concertzaal Oosterbeek, EventTheater
Gerelateerde agenda items