'Hypnosen' satire op zelfverwezelijking
Hypnosen

Millennial-stel André (type streber) en Vera (type volgzaam) pitchen hun nieuwste gezondheidsapp. Dit verloopt voorspoedig – totdat Vera een hypnotherapeut raadpleegt.

André en Vera zijn er zeker van: ze gaan de wereld veroveren met hun nieuwe, revolutionaire gezondheidsapp voor vrouwen. Voordat ze hun startup kunnen presenteren aan potentiële investeerders moeten ze eerst een intensief trainingsprogramma volgen. Omdat Vera van haar rookverslaving wil afkomen, besluit ze onder hypnose te gaan. De sessie vindt een dag voor de start van het trainingsweekend plaats en heeft verstrekkende gevolgen.

De eerst zo volgzame Vera ontpopt zich tot een ongeremd projectiel. Geen denken aan dat ze zich nog naar de maatschappelijke verwachting van haar vrouw-zijn gaat schikken. Haar gedragsverandering kan niet op een ongeschikter moment komen. Hoe gaan ze zo ooit een investeerder vinden..?

Hypnosen is een geestige en scherpe satire op de moderne obsessie met zelfverwezenlijking. Van iemand houden betekent zeker willen helpen de ander de meest ware versie van zichzelf te vinden. Maar wat als die versie niet meer zo aangenaam is voor jezelf?

Film
Wanneer
Vr 21 Jun — Vanaf 20:00 Tickets
Zo 23 Jun — Vanaf 20:00 Tickets
Prijs
10,00
Waar
Door
Filmhuis Oosterbeek