Expositie van Bram Groeneveld
poster

‘Lachende Bloemen’
Kleurige tekeningen van landschappen en bloemen van Bram Groeneveld
Het is ons een genoegen om in betrekkelijk korte tijd opnieuw een tentoonstelling te maken van de inmiddels bij ArtEZ net afgestudeerde Bram Groeneveld. Immers een jaar geleden stelde hij ook al bij Kreek tentoon en hij was toen nog net een 3e jaars student. Het is alleszins opmerkelijk welke veranderingen zijn werk intussen heeft doorgemaakt. Net zo opmerkelijk als het is dat zijn werk tegelijkertijd heel standvastig en eigen blijft. Bram trekt z’n eigen spoor.

.....Heel kenmerkend aan de voorafgaande expositie is dat het werk zowel een soort lichtheid en tevens een zwaarte bezit. Het is landschappelijk, aards en stenig en heeft een bruut soort oerkracht. Maar een kracht waarop de mens nog nauwelijks invloed uitoefent. De mens verplaatst zich in dit landschap met een maanwagen en is oneindig op reis. De stenen vertegenwoordigen een concrete wereld waarin ze zijn, wat ze zijn. Hard en vaak ruw. En daar heeft menig mens het zo moeilijk mee. Een mens neemt z’n toevlucht graag tot een gedroomde wereld als ontsnappingsroute. Weg van het drukke, hectische en stressvolle moderne leven. De mensen gaan dan met een hoop fantasie en verbeelding z’n eigen wereld verzinnen.....

De tentoonstelling is te bezichtigen in het cultuur- en ontmoetingscentrum Kreek vanaf dinsdag 3 september t/m zaterdag 2 november tijdens de openingstijden.

Beeldende kunst
Expositie
Wanneer
t/m za 2 nov. | 13:00 - 17:00 uur

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag: van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdagavond: van 20:00 tot 1:00 uur
Daarnaast is Kreek te bezoeken tijdens diverse activiteiten. Bekijk de agenda op de website. Kom gezellig een keer langs voor een drankje, een praatje of om de expositie te bekijken!

Waar
Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
Weverstraat 24
6862 DP
Oosterbeek
Bekijk op de kaart

Sfeervol centrum gelegen in het centrum van Oosterbeek. Parkeren dichtbij is meestal mogelijk. Bushaltes zijn dichtbij (halte Weverstraat)

Door
Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
Gerelateerde agenda items