De BV op de Hes
zie onze website

Het werk van de twaalf leden is zeer uiteenlopend, zowel qua betekenis als beeldende discipline. Het varieert van sieraden van glas en beelden van papier maché en ijzerdraad tot tere kwallen, verfijnde schilderijen en monumentale stempeldrukken. Een kwaliteit van het collectief is om van die diversiteit een overtuigende, coherente presentatie te maken.

De BV voerde de afgelopen jaren de naam ‘De BV On Tour’, omdat de groep op diverse plekken in het land exposeerde. Geen plek was te gek voor hen, zo lieten ze hun werk al zien in kerken, een paardenstal en op landgoederen.
De toevoeging ‘On Tour’ is dit keer geschrapt, omdat de ruimte van Scarabee op De HES / Arnhems Buiten als een thuiswedstrijd voelt.

Een extra aanleiding om het werk van De BV te bekijken is de mogelijkheid van twee exposities in één klap te genieten: in het fraaie parkachtige landschap van het voormalige KEMA terrein is tegelijkertijd de beeldenroute ‘Alles is Hier’ te zien.

De BV bestaat uit Adri van den Beukel, Annemarie Noorderwerf, Christine Schaake, Ditte Wessels, Irene Companjen, Judith Stolker, Madelon Overbeek, Marga Staartjes, Marian Bakker, Marijke Postma, Rietje Zuijderwijk enTrude Obbink.

Beeldende kunst
Expositie
Wanneer
za 24 okt. — 13:00 tot 17:00
zo 25 okt. — 13:00 tot 17:00
za 31 okt. — 13:00 tot 17:00
zo 1 nov. — 13:00 tot 17:00

openingstijden: zie de site van de betreffende locatie

Prijs
Waar
De Hes, gebouw H29, Arnhems Buiten
Klingelbeekseweg
6812 AR
Oosterbeek
Bekijk op de kaart

Op de bovenetage van H29 zijn ateliers van studenten van ArtEZ gevestigd.

Door
Scarabee, stichting voor kunst en landschap