Concert Les Trois Muses
Les Trois Muses

Van vroeg in de morgen tot laat in de avond....

Stil luisterend naar de geluiden van vogels, meegenomen wordend door de verhalen en dansend op de swingende ritmes van het Zuid-Amerikaanse temperament. Omgeven door de sfeer van de prachtige tuin, zijn we met Les Trois Muses even in een betoverende wereld.

Wie zijn deze drie muzen? Tenar van Kooten Niekerk – sopraan Esther de Graaf – fluit Diana de Vries – harp

Les Trois Muses is een enthousiast, romantisch ensemble. De combinatie van een prachtige sopraan, sonore fluit en de warme omhullende klank van de harp raken je diep in het hart.

Tenar studeerde klassieke zang aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Ze heeft een eigen lespraktijk en is als stemdocent verbonden aan de mbo theater opleiding in Arnhem. Naast Les Trois Muses treedt Tenar regelmatig op met De Zingende Zeemeerminnen, en Opera Dolleboelja. Zij maken muziektheater voorstellingen voor kinderen.

Esther studeerde fluit aan het Utrechts conservatorium en remplaceerde daarna bij vele orkesten in Nederland. In Duitsland was ze orkestlid van Die Deutsche Kammerphilharmonie.

Diana studeerde aan het Rotterdams conservatorium en is sinds 1982 solo harpiste van Het Gelders Orkest, sinds kort Phion. Ze heeft reeds veel cd's gemaakt zowel solistisch als in ensemble vorm. Op haar cd “the touch of love” zijn opnames van haar ensembles, dus ook van Les Trois Muses te horen.

Muziek
Wanneer
Zo 29 Sep — 14:30 tot 16:30 Tickets
Prijs
Waar
Door
Tuin de Lage Oorsprong
Gerelateerde agenda items