Cobi van Baars in Werkplaats Literair
Schrijfster Cobi van Baars (C) Trademark Fotografie

Op dinsdag 11 juni ontvangt de Kultuurwerkplaats weer een genomineerde voor de Librisprijs Literatuur Prijs 2024 en wel Cobi van Baars. Haar roman De Onbedoelden vertelt op indringende wijze over het adoptie drama. De roman oogst wijd en zijd veel lof.

In onze serie Werkplaats Literair gaat Miriam Guensberg uitgebreid met Cobi van Baars in gesprek over De Onbedoelden, over de overweldigende vertelling die de gevolgen van een gedwongen adoptie als thema heeft. Wat gebeurt er als je een tweeling scheidt? Het boek gaat over de invloed die die scheiding op levens heeft en de onvoorspelbaarheid van het lot.

‘Een indrukwekkend en ontroerend boek, waarmee Cobi van Baars haar sterke psychologisch inzicht toont en zich als een auteur van formaat manifesteert,’ De Volkskrant. Van Baars moet een gigantisch inlevingsvermogen hebben, zo fijnzinnig legt ze bloot hoe de gebeurtenissen op elk karakter een andere uitwerking hebben – iedereen heeft pijn op zijn eigen manier, Trouw

De zaal gaat op 11 juni om 19.30 uur open. Het interview begint om 20.00 uur.

Lezing
Literatuur
Wanneer
Di 11 Jun — 20:00 tot 21:30
Prijs
15,00
Waar

De Kultuurwerkplaats is een sfeervolle broedplaats in het hart van Oosterbeek. Het is de plek waar je in een inspirerende omgeving kunt brainstormen, vergaderen , muziek -en danslessen kunt volgen, kunt genieten van heerlijke gerechten in ons pop-up restaurant, exposities van lokale kunstenaars kunt bekijken, concerten kunt bezoeken of zelf welke andere activiteit dan ook, kunt organiseren.

Door
Boekhandel Meijer en Siegers