Cacha Mundinho
Cacha Mundinho

Afgelopen seizoen speelden ze al met veel succes in de tuin en komend seizoen 2024 begroeten we ze opnieuw. Cacha Mundinho!

Cacha Mundinho, betekent zoveel als "vang een kleine wereld". "Cacha" is afgeleid van het Kaapverdische Creools en is een verbastering van vangen. Mundinho is een verkleining van het woord mundo (wereld). De muziek van de lusofone (Portugeestalige) wereld De groep maakt muziek met een Iberische sfeer en invloeden uit de Portugese troubadour-traditie, die via Noord-Afrika, het Midden-Oosten, India en Brazilië loopt.

Het kwartet brengt de diverse muzikale invloeden uit deze landen samen en combineert deze met hun eersteklas jazz- en improvisatievaardigheden. Zo creëert Cacha Mundinho een geheel eigen geluid waarmee ze de muziek van de lusofone (Portugeestalige) wereld eren.

Cacha Mundinho bestaat uit: Joana Almeida | zang & gitaar (Portugal) Maripepa Contreras | hobo, Engelse hoorn & duduk (Spanje) Pedro Ivo Ferreira | contrabas (Brazilië) Sjahin During | percussie (Nederland/Turkije)

Website van de groep: www.cachamundinho.com Impressie: https://www.youtube.com/watch?v=KQmaIuR2ATM

Muziek
Wanneer
Zo 26 Mei — 14:30 tot 16:30 Tickets
Prijs
Waar
Door
Tuin de Lage Oorsprong
Gerelateerde agenda items