Bier Pubquiz in Concertzaal
Bier Pubquiz 2019

We hebben een echte quizmaster wiens identiteit ik nog even niet verklap. Het is een bekende Oosterbeker die je overigens vaker met een glas wijn zal treffen dan een glas bier. Die eigenschap staat zijn rol als quizmaster niet in de weg.
We zorgen voor een vakjury, waarin in elk geval Maarten Exel, erkend biersommelier, zitting zal nemen.

De gezelligheid staat voorop, het meedoen is belangrijker dan het winnen, maar niettemin ontvangt de winnaar behalve veel roem ook een leuke prijs.

De teams bestaan tenminste uit twee en ten hoogste vijf personen. Als het aantal van veertig aanmeldingen is bereikt (naar schatting de maximale omvang van de groep deelnemers) is latere aanmelding niet verzekerd van deelname. We moeten in dat geval kijken of uitbreiding praktisch mogelijk is. Er is ook een minimum aantal inschrijvingen: twintig personen. Als het aantal deelnemers beneden verwachting blijft is het denkbaar dat we via de lokale media nog een oproep doen. Eerst doet de tam-tam zijn werk.

Je kunt een team samenstellen met mensen die je in voorgaande colleges hebt leren kennen, maar het zou mooi zijn als je een team formeert met mensen die nog niet eerder aanwezig waren. Kijk dus rond in buurt, vriendenkringen, familie, etc.

Graag zien we vanaf nu de aanmeldingen (namen en teamsamenstelling) tegemoet; meld dan ook onder welke (leuke) naam jullie team de strijd met de andere teams zal aanbinden.

De kosten voor deze avond bedragen 10 euro per persoon, liefst bij binnenkomst contant te voldoen (pinnen kan overigens wel).

De consumpties komen voor eigen rekening, maar voor knabbeltjes en de fameuze bitterballen van Jan hoef je niet meer apart te betalen. Die zitten in het arrangement, net als enkele andere bijkomende kosten, zoals de prijzen.

Workshop
Wanneer
do 25 apr. — 20:00 tot 23:00 Aanmelden
Waar
Door
Filmhuis Oosterbeek
Gerelateerde agenda items