Bier Pubquiz
Bierquiz 2019

We hebben een echte quizmaster wiens identiteit ik nog even niet verklap. Het is een bekende Oosterbeker die je overigens vaker met een glas wijn zal treffen dan een glas bier. Die eigenschap staat zijn rol als quizmaster niet in de weg.
We zorgen voor een vakjury, waarin in elk geval Maarten Exel, erkend biersommelier, zitting zal nemen.

De gezelligheid staat voorop, het meedoen is belangrijker dan het winnen, maar niettemin ontvangt de winnaar behalve veel roem ook een leuke prijs.

De teams bestaan tenminste uit twee en ten hoogste vijf personen. Als het aantal van veertig aanmeldingen is bereikt (naar schatting de maximale omvang van de groep deelnemers) is latere aanmelding niet verzekerd van deelname. We moeten in dat geval kijken of uitbreiding praktisch mogelijk is. Er is ook een minimum aantal inschrijvingen: twintig personen. Als het aantal deelnemers beneden verwachting blijft is het denkbaar dat we via de lokale media nog een oproep doen. Eerst doet de tam-tam zijn werk.

Je kunt een team samenstellen met mensen die je in voorgaande colleges hebt leren kennen, maar het zou mooi zijn als je een team formeert met mensen die nog niet eerder aanwezig waren. Kijk dus rond in buurt, vriendenkringen, familie, etc.

Graag zien we vanaf nu de aanmeldingen (namen en teamsamenstelling) tegemoet; meld dan ook onder welke (leuke) naam jullie team de strijd met de andere teams zal aanbinden.

De kosten voor deze avond bedragen 10 euro per persoon, liefst bij binnenkomst contant te voldoen (pinnen kan overigens wel).

De consumpties komen voor eigen rekening, maar voor knabbeltjes en de fameuze bitterballen van Jan hoef je niet meer apart te betalen. Die zitten in het arrangement, net als enkele andere bijkomende kosten, zoals de prijzen.

Workshop
Wanneer
do 25 apr. — 20:00 tot 23:00 Aanmelden
Waar
Door
Filmhuis Oosterbeek
Gerelateerde agenda items
april
11 18 25 1 8 15 22 29 6 13 20 27 3 3 10
logo
Eetclub in Kreek

De eetclub vindt elke week plaats op de maandagavond. Om 18 uur gaat de deur open bij Kreek en om 18.30 uur wordt de maaltijd geserveerd.

Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
  • Workshop
12 19 26 2 9 16 23 30
Madonna met kind schilderen op een houten paneel
Kunst voor elkaar: De moeder de vrouw

Creatieve activiteit in De Klipper rond het thema van de Boekenweek: De moeder de vrouw.

de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper
  • Workshop
3 7 5
logo
Breicafé in Kreek

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand van 14 tot 16 uur is er in Kreek een breicafé.
Iedereen die breien leuk vindt en dat graag doet is van harte welkom.

Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
  • Workshop
21 4 18 2 16 6 20
logo
Creatief café

Elke eerste en derde donderdag van de maand houden wij ons nieuwe creatief café. Om 14 uur begint de activiteit en om 16 uur ronden we af.

Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
  • Beeldende kunst
  • Workshop
12 9 14 10
logo
Filosofisch café

Het publiek is welkom vanaf 19:30. Het programma begint om 20 uur en eindigt rond 22 uur, daarna is de bar nog open.

Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
  • Lezing
  • Workshop
11
Meditatief
Meditatief moment

Op de eerste donderdagavond van de maand is er in de grote consistorie van onze kerk telkens een ‘Meditatief moment', met teksten, zang en vooral stilte.

Remonstrantse Kerk
  • Workshop
23 13 27 11 25 8 22
logo
Jamsessie/Open podium in Kreek

Elke tweede en vierde zaterdag van de maand voor amateurs, professionals en gevorderde muzikanten in Kreek in Oosterbeek. Luisteraars zijn ook van harte welkom

Cultuur- & Ontmoetingscentrum Kreek
  • Muziek
  • Workshop