Belloh Williams presenteert haar eerste boek in de Zoomerij
Belloh Williams voor een rij met bloemen

Op zaterdag 22 juni presenteert Belloh Williams haar eerste boek. Het boek vertelt het verhaal over hoe zij de kansen in Nederland kreeg en benutte, na haar emigratie uit Liberia. Met haar verhaal wil Belloh begrip kweken, hoop bieden en laten zien hoe je je leven kunt oppakken, zelfs als dat onmogelijk lijkt.

Als jongvolwassen vrouw emigreerde Belloh Williams van Liberia naar Nederland, weg van de oorlog en een onveilige gezinssituatie. Hoe houd je je staande tussen twee verschillende culturen? Belloh haalde haar master Social Works aan de HAN, is zelfstandig ondernemer en presenteert vandaag haar boek ‘Teruggewonnen ruimtes’ . Het boek biedt een inkijkje in haar persoonlijke reis. Ze hoopt hiermee een inspiratiebron te kunnen zijn voor anderen. Door haar verhaal te delen, hoopt zij mensen te motiveren en handvatten te bieden voor het creëren van een meer inclusieve samenleving.

Belloh is inmiddels 53 jaar en woont in de gemeente Renkum. Ze is dankbaar voor alle kansen die ze in Nederland heeft gekregen om haar weg te bewandelen. Een nieuwe start , met veerkracht, op haar eigen unieke wijze. Het boek heeft ze geschreven in de Zoomerij Renkum, met ondersteuning van de medewerkers. De Zoomerij is een hele belangrijke inspirerende plek voor Belloh, aangezien ze hier ook vaak kwam studeren voor haar studie. Het was dan ook meer dan logisch dat ze haar boek bij de Zoomerij zou presenteren. Ze presenteert haar boek in de Zoomerij Oosterbeek.

Reserveren Wil je hier bij zijn? Stuur een mailtje naar info@bellohwriting.com en laat weten met hoeveel mensen je komt. Toegang is gratis.

Festival
Wanneer
Za 22 Jun — 14:30 tot 17:00 Aanmelden
Prijs
Meld je aan via info@bellohwriting.com
Waar
Door
de Zoomerij bibliotheek x cultuur
Gerelateerde agenda items