'Meet Your Greens – Groenteportretten'. Een ode aan de groente door Arjanne Boekhout en Ruud Willems
groenteportret 'Zwier'

Zij nodigen de kijker uit om met verwondering naar de schoonheid van dagelijkse groente te kijken: groente gewoon van hier, in hun volle kracht en glorie.

Door het tonen van het pure en gulle karakter van groenten nemen ze je mee in hun liefde voor eten met een volle, eerlijke smaak. Eenvoudig en inspirerend. En het gevoel van je verbonden te voelen met het land, gewoon in de keuken of bij de eettafel.
Voor Ruud en Arjanne ligt deze rijkdom verborgen in het ogenschijnlijk eenvoudige: in een vers geoogst bietje of de eerste koolrabi in het voorjaar. Zo mooi en bijzonder dat ze een podium verdienen.

In deze expositie combineren Arjanne Boekhout en Ruud Willems hun liefde voor eten en voor het zichtbaar en voelbaar maken van wat onder de oppervlakte bruist. Arjanne vanuit haar professie als kok en sfeermaker; Ruud als grafisch ontwerper met zijn liefde voor beeld en verhaal. Onder ieder groenteportret staat een recept.

De Groenteportretten zijn Fine Art Prints op kwalitatief hoogwaardig papier. Hierdoor krijgen de beelden een poëtische, tekenachtige sfeer en stralen sereniteit uit. Onderaan ieder portret wordt een kooktechniek toegelicht met een paar eenvoudige toepassingen – suggesties. Om mensen te laten zien en ervaren dat mooi, goed en lekker eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, uitgaande van een goede basis.
Graag nemen zij je met deze Groenteportretten mee in schoonheid en verwondering.

Voor meer informatie zie: https://www.meetyourgreens.nl/

Vanaf 12 november 2021 in Filmhuis Oosterbeek. Weverstraat 85, 6862 DL Oosterbeek
Open tijdens de voorstellingen: https://filmhuisoosterbeek.nl/

De exposities in Filmhuis Oosterbeek worden verzorgd in samenwerking met Scarabee, stichting voor Kunst en Landschap https://www.scarabee-art.nl/category/expositie/

Beeldende kunst
Expositie
Wanneer
t/m ma 3 jan. | 17:03 - 17:03 uur

openingstijden: zie de site van de betreffende locatie

Prijs
Gratis
Waar
Door
Scarabee, stichting voor kunst en landschap